luni, 28 iulie 2014

Mărturie

Astazi am participat la un workshop in care am primit invataturi si initieri Huna prin intermediul lui Mirela Ceaus.
A fost interesanta calea pe care am ajuns la ea...Un mesaj mai vechi de la ea caruia nu i-am dat atentie la momentul respectiv, pastrat pentru a oferi oamenilor care vin la mine la cursuri informatia ca exista cineva in Romania care impartaseste initierile despre care eu vorbesc in timpul cursului de Lomi Lomi Kahuna. Dupa un schimb scurt de informatii intr-o zi cu Mirela, am simtit ca vreau sa merg la un seminar Huna si asa a fost sa fie ca in perioada apropiata (azi) sa se desfasoare acest wokshop.

Seminariile in care se primesc initieri si se lucreaza cu ele, sunt greu de descris in cuvinte. Experienta fiecaruia este a lui si daca nu seamana cu a celor din grup, atunci o completeaza.
Am invatat ca tot ceea ce am primit exista in noi, aveam nevoie doar de activari si avem nevoie sa lucram in continuare. Am invatat ca o parte din ceea ce am primit, incerca de mult sa iasa la suprafata, dar nu puteam defini ce este si blocam cu mentalul orice parea firesc si mentalul spunea ca e vreun program, ceva si nu-i ofeream atentie.
Am inteles si mai bine de unde "vine" dorinta de-a imbratisa emotiile in timpul masajului Lomi Lomi Kahuna si in timpul altor masaje, chiar si atunci cand eu cred ca e de ajuns o imbratisare, doua, noua...
Am inteles ce inseamna in interiorul meu "am limite" si "nu am limite" si am inteles mai profund notiunea de libertate interioara, aceea neacceptata de regulile societatii, familiei, prietenilor.
Mi-am simtit puternic nevoia de-a primi, la fel de puternic ca acea de-a darui si am cedat si am reusit SA CER si SA MA BUCUR si MULTUMESC!
M-am vazut in fiecare cate putin si fiecare poveste din aproape fiecare calatorie a colegelor de grup, mi-a raspuns la o intrebare ce ma macina mai demult.
Am inteles ca modestia poate sa atraga uneori povesti si evenimente pe care nu ni le dorim si nu o mai vad acum ca pe o mare calitate ce trebuie hranita.
Am inteles si am vazut din nou nevoia de liniste a oamenilor care si-au pierdut linistea, sau care nu au avut-o pana acum in viata. Si mi-am inteles astfel nevoia mea de zbucium care ma framanta uneori.
Am inteles cantecul inimii, mi-a fost cantat pe toate tonalitatile si am vazut cine si cum mangaie cel mai bine acolo.
Am vazut din nou ca nu doar calea catre constientizare poate fi usoara si naturala, ci si calea catre schimbare si vindecare.
Am vazut cat de copilaresc si serios in acelasi timp, pare totul in interior cand ne conectam la noi insine asa cum suntem, fara sa ne ascundem.
Am inteles cat de usor pot sa renunt la programe, daca intr-adevar inteleg diferenta intre un program si un plan sau o dorinta.
Am inteles ca sunt eu oricum as fi si nu mi-e rusine cu mine in fata mea, iar sa-mi acord mie atentie in toate calatoriile a parut un DAR DIVIN de care toti ar fi minunat sa ne bucuram.
A fost o calatorie atat senzoriala cat si extrasenzoriala ce n-as mai fi dorit sa se termine si MULTUMESC tuturor pentru ca au impartasit din calatoria lor!
MULTUMESC DRAGA MIRELA SI MULTUMESC TUTUROR GHIZILOR CARE NE-AU INSOTIT AZI!
Cu drag,
Daniela Dumitru – Consultant & Trainer SPA la B’Attitude Spa (BuddhaBar Spa) si coordonator Scoala de Masaj BIOS, iulie 2014